Monday, December 17, 2012

Life of ME


Hi blog. I miss you.

Double wow?! Dah lama gila aku tak update blog. Kenapa ya?

Nak kata sibuk beraya, raya dah berbulan lepas.
Nak kata sibuk exam, PMR dah lama aku jawab.
Nak kata sibuk dengan harian, tiap-tiap hari aku ternak lemak kat rumah pastu ""exercise"" dalam rumah sendiri. Hadoi

Sampai habis PMR pun, aku tak tergerak nak buka blog.
Sampai kakak-kakak aku balik asrama dorang pun, habuk pun aku tak update blog ni. 
Sampai aku cuti-cuti satu Malaysia pun, orang yang tengah baca blog ni pun tak tahu aku dah ke mana. Kan?

Sepanjang 2012 ni, aku dah jejak Semenanjung Malaysia. Caya tak?
Ismail Harun a.k.a Ayah, bila kita nak jelajah satu dunia? ahaks
Wait for me, we're going to Leiden
And insyaAllah, Ismail's family going umrah in 2014.
Ya Allah mohon dipanjangkan usia kami sekeluarga untuk bersama pergi melakukan umrah 

Sedar tak sedar lagi dua minggu nak buka sekolah.
Sedar tak sedar lagi dua hari pelajar PMR 2012 nak ambil result. Scare me.



thankyou reading cakapcakap budak comel :]

No comments:

Post a Comment